Spreker

Ik hou van mensen. Van dialogen. Van het echte gesprek. Van verbinding. Ik presenteer. Ik ben dagvoorzitter. Facilitator. Mijn doel is om anderen hun verhaal te laten doen. Waardoor ze nog meer beseffen hoe bijzonder dat verhaal is.

Presenteren

Ik sprak eens een ondernemer die ik later op het podium zou vragen naar de kracht van zijn bedrijf. Hij was bloednerveus. “Leg me eens uit wat je als ondernemer doet”, vroeg ik. Hij vertelde me een prachtig verhaal. “Dat doen we straks ook”, zei ik hem. Op het podium keek hij naar mij en sprak. Vrijuit.

Soms zing ik. Met een eigen installatie en orkestbanden. Ik hou van zingen en als ik de harten van mensen mag raken, raakt mij dat ook. Dan geloof ik dat ik iets aan hun geluk bijdraag. Zoals Don McLean schreef, in het lied American Pie: "I knew if I had my chance, that I could make those people dance, and maybe they'd be happy for a while."

Kennis delen

Als advocaat, mediator en anderhandelaar spreek ik om mijn kennis en ervaring met ondernemers en business professionals te delen. In bedrijven en zalen, via podcasts en vlogs.Informeer naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 51 557 717 of stuur een e-mail

Blogs over presenteren

Contact

BOBHEEREN.NL
06 51 557 717
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bobheeren.nl

U bevindt zich hier: Home Spreker