Skip to main content

Spreker
met hoofd, hart en onderbuik

Wat beweegt mensen? Wat beweegt jouw team? Jouw relaties? Jou? Daar heb ik het graag over. Op aansprekende wijze, met een lach op z'n tijd. 

Als advocaat, mediator en Master Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren combineer ik juridische en psychologische kennis en inzichten. Ik luister en vraag door. Ik verbind en inspireer. Al meer dan vijfendertig jaar. 

Ik ben te boeken als spreker, presentator, dagvoorzitter en gespreksleider in vergaderingen en panels. 

Wat beweegt ons?

Ik zoek naar wat mensen beweegt. Waar ze blij van worden, zich zorgen om maken en alles daar tussenin.

Persoonlijke verhalen geven een inkijkje in waar het echt om gaat in dit leven. Naar die verhalen ga ik graag op zoek. Ik zie, vraag, luister en ontdek. En laat me inspireren door het perspectief van anderen. Als het past deel ik mijn eigen ervaringen.

Met humor en ruimte voor verdieping

Ik faciliteer graag groepsbijeenkomsten. Denk aan een workshop, vergadering of evenement waarin we met elkaar ontdekken wat er speelt en wat er allemaal mogelijk is. 

Ik ben een nieuwsgierige inleider, gespreksleider of dagvoorzitter. Wat houdt de deelnemers bezig? Wat raakt en inspireert ze? Waar zijn ze vol van? Maar ook: wat houdt ze tegen? Wat belemmert ze? Wat kan er beter? En wat is daarvoor nodig?

Ik ben een ontdekker die zowel van humor als van verdieping houdt, voor zover dat al tegenstellingen zijn.

Verhalen helpen begrijpen

Ik vertel graag verhalen, ze zitten vol kracht. En ik zoek ook graag naar het unieke verhaal van mijn gesprekspartner. Om samen te ontdekken dat het verhaal van de een in zekere zin ook het verhaal van de ander is.

Verbindende en inspirerende spreker

Wil je effectief vergaderen, nieuwe inspiratie opdoen of je team nieuwe inzichten meegeven? Huur me dan in als dagvoorzitter of spreker. Een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaalt.

Pak je telefoon en bel of app me op 06 51 55 77 17. Of stuur een mail. Dan praten we binnenkort uitgebreid verder met elkaar.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.