Skip to main content

Mediamaker
met een nieuwsgierige blik

Ik hou van het goede gesprek. Van doorvragen. Van storytelling tot de kern van jouw verhaal.

Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Hoe mensen bewegen en wat maakt dat ze van gebaande paden afwijken.

Ik zoek naar het probleem achter de kwestie. Naar het hittepunt. Het hart van de zaak. Ik wil begrijpen om pas dan begrepen te worden.

Ik ontmoet je graag in mijn Bobcast Anders denken Anders doen.
Of in de podcast van RWV advocaten: Recht praten met advocaten.

Anders denken Anders doen

Voor de Bobcast ga ik in gesprek met ondernemende mensen die meer willen bereiken met communicatie. Ik deel inzichten in communicatie die ik zelf als professional heb opgedaan. In opleidingen en bovenal in de praktijk. Van psychologie en Neuro Linguïstisch Programmeren tot praktische spiritualiteit: verlichte zaken met je beide benen op de grond.


Laatste aflevering

Scroll naar beneden voor alle episodes

Recht praten met advocaten

Waar loop jij als ondernemer tegenaan? En hoe kan het recht daarbij helpen? Je hoort het in deze podcast, in taal die je kunt verstaan! Gesprekken met cliënten over wat er in hun onderneming speelt. Een juridisch probleem van een klant of luisteraar, opgelost door een RWV-advocaat in de tijd waarin je koffiedrinkt. Praktische raad uit rechtspraak, hapklaar opgediend. Uitleg over hoe het eraan toegaat in de rechtbank. En natuurlijk nuttige maar vooral ook gezellige informatie over RWV Advocaten, het oprecht betrokken kantoor uit Leiden.


Laatste aflevering

Scroll naar beneden voor alle episodes