Advocaat

Altijd met verstand én gevoel

Ik ben advocaat sinds 1986. Ik hou van zaken waarin emoties spelen. Zaken met onuitgesproken belangen, gevoelens en gedachten.

Zakelijke kwesties met een emotionele onderlaag
Arbeidsconflicten. Of ruzies tussen zakenpartners, aandeelhouders, vennoten of in teams.
Door ook de emoties serieus te nemen, neutraliseer ik ze. En buig ik ze samen met de cliënt om, die daarmee de regie over de eigen gedachten en emoties terugkrijgt. Zodat het optimale resultaat behaald kan worden.

Emotionele kwesties met een zakelijke onderlaag 
Echtscheidingen of daarmee verwante familiegeschillen.
Door ruimte te geven aan opspelende emoties en tegelijk het zakelijke niet uit het oog te verliezen, zorg ik ervoor dat de zaak niet ontspoort en er een resultaat komt waarmee de cliënt met een goed gevoel verder kan.

Naar de kern

Als advocaat sta ik om mijn cliënt heen, moedig ik deze aan helemaal zichzelf te zijn. Ik besteed veel tijd aan het ophelderen van het probleem bij de cliënt zelf. Waar gaat het conflict écht over? Wat is de vraag achter de vraag? Wat wil je werkelijk? En wanneer weet je dat je wat je werkelijk wilt ook hebt bereikt? Wat kun je daarvoor zelf al doen zonder dat je daarvoor per se een zaak moet winnen of de ander moet verslaan? Wat zijn sterke argumenten, wat zijn risico’s? 

Ik log in bij de cliënt zodat ik een helder beeld krijg bij diens gedachten, gevoelens, belangen en overtuigingen. Waarna we samen de strategie smeden voor een winnend spel. Waarbij we samen bepalen wanneer we winnen en hoe.

Winnen draait om strategie

Weten hoe iets precies zit volgens wet of rechtspraak is essentieel. Maar de winst zit vaak in weten wat je wanneer doet. In de juiste strategie. In onderhandelen, schakelen en omdenken. Ik hou van de gedurfde en creatieve aanval, voor argumenten die inslaan. Maar schakel net zo makkelijk over naar een gedoseerde verdediging of een constructieve samenwerking met de wederpartij.

Het is de strategie die telt en de winst oplevert. En dat doen we altijd samen. De cliënt en ik. Met verstand én gevoel.

Betrokken

Sinds 1993 ben ik partner bij RWV Advocaten. Een middelgroot kantoor met betrokken specialisten die weten hoe ze problemen moeten voorkomen dan wel oplossen.

Juridische bijstand nodig?

Neem dan contact met mij op via 06 51 557 717 of stuur een e-mail
Valt het geschil niet binnen mijn expertise, dan verwijs ik je naar de juiste RWV-specialist.


Blogs over advocatuur

Contact

BOBHEEREN.NL
06 51 557 717
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bobheeren.nl

U bevindt zich hier: Home Advocaat