Zanger & presentator

Op de lagere school deed ik al mee aan de school musicals en cabaret voorstellingen. Ik had een gedreven muziekleraar die me daarbij hielp. Tijdens het zingen veranderde mijn energie. Als kind let je daar niet zo op, maar jaren later kwam dat boven. Ik nam zangles en zong klassieke liederen: Schubert, Schumann, opera. Altijd Tiefe Bas vanwege mijn lage stem, dat dacht ik tenminste. Tot een andere zangleraar mij de hoogte in mijn stem liet ontdekken. Mijn zang werd lichter en ik leerde de muziek en de tekst echt te doorvoelen. Tegenwoordig schrijf ik ook zelf teksten. Ik luister naar het verhaal, schrijf de tekst, kies er een passende melodie bij en schilder zo een fragment uit het leven van degene die ik toezing.

Improviseren

Ik zing voor mijzelf en voor anderen. Tijdens een jubileum, verjaardag of afscheid bijvoorbeeld. Of als ik een avond presenteer, al improviserend, want ook dat doe ik graag. Me laten meevoeren op de energie van de avond en mensen een goed gevoel geven. Van tijd tot tijd zing ik daar ook bij, geïnspireerd door Don McLean: "And I knew if I had my chance, that I could make those people dance, and maybe they'd be happy for a while."

Van hart tot hart

Soms zing en presenteer ik met mijn eigen muziekinstallatie. De gage besteed ik meestal aan goede doelen. Ik zeg dan tegen de mensen voor wie ik zing dat hun geld goed terecht komt. Omdat ik het krijg voor iets dat ik met mijn hart doe. En omdat zij door mijn liedjes hun hart kunnen voelen. En omdat het geld de harten van de mensen raakt die daarmee geholpen worden.

Informeer naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 51 557 717 of stuur een e-mail

Blogs over zingen & presenteren

Contact

BOBHEEREN.NL
Warande 21
2404 HR Alphen aan den Rijn
06 51 557 717
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bobheeren.nl

Podiumnieuws

U bevindt zich hier: Home Zanger & presentator