Start bij je gevoel

Start bij je gevoel    
  Cees van der meij | directeur

ROYAL LEMKES

Royal Lemkes is koploper in de sector met meer dan 86 miljoen stuks verhandelde planten. Website www.lemkes.nl E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Facebook  

Zorgvuldig geweven in de moederschoot, zo beginnen we allemaal onze levensreis. We kunnen nog niet zoveel anders als gevoelens uiten naar het pas geboren kind, door het vast te houden en er zacht mee te wiegen, lieve woordjes te fluisteren, liefde over te brengen door niets te zeggen, er te zijn.


Jammer dat we zodra we onze zintuigen onder controle krijgen we alles willen rationaliseren, we willen het begrijpen. Zelfs de zuigeling gaat als peuter al zijn 'eigen' dingen verzamelen en bewaken. Iets wat we eigenlijk nooit meer kwijt raken, we hebben soms ons gevoel weg gerationaliseerd.

Zelfs zover dat we er heel veel regels voor gemaakt hebben om het te bewaken en indien nodig kunnen 'bewijzen' dat we het gelijk aan onze kant hebben. Vaak een beproefd middel, vaak toch ook misbruikt en misschien nog wel vaker zorgt het voor teleurstelling.

Elk mens heeft in welke mate dan ook natuurlijke vaardigheden die het leven echt waardevol maken en dat is het kunnen maken van verbindingen met mensen. En vaak blijken we daarin zo ver weg van onze roots.

We verdwijnen zo snel in dogma's van kerk, werk, clubs, zakelijke beslommeringen etc. dat we de ander vaak letterlijk niet (meer) zien staan. Weten niet goed meer waar het nu toch allemaal om ging, en dan ineens heb je een conflict.

Zo leerde ik Bob Heeren kennen als advocaat en met een behoorlijke staat van dienst. Hij hanteerde echter niet alleen het wetboek, maar ook het gevoel, het gevoel van mens zijn, van kunnen falen, van verbinden.

Met zeer veel respect heb ik de afgelopen jaren samen gewerkt met Bob Heeren en was dan ook niet verbaasd dat 'anderhandelaar' het levenslicht zag. Een laatste kroon op het werk?

Misschien is het wel andersom, en is Bob terug gegaan naar zijn gevoel. Naar het mens zijn, en dat begint bij zijn passie voor o.a. zingen en mensen. Niet zo verwonderlijk als je van mensen houdt, dat je begint bij praten, zoeken, luisteren, vast houden.

En dat alles in de vorm van, anderhandelaar, of als het conflict al is opgelaaid als mediator, of in het uiterste geval als advocaat.

Start bij je gevoel: Bob Heeren van harte aanbevolen.

 

Contact

BOBHEEREN.NL
06 51 557 717
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bobheeren.nl

U bevindt zich hier: Home Bob Heeren | zanger/presentator Gastschrijvers Start bij je gevoel